Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Jordi Mestre Bargalló / Cambrils

Ja has comentat que altres us ho han comentat, però dimarts 3 de juny vaig anar a veure La Valquiria al Liceu. Quina diferència escoltar Wagner coneixent, gràcies a vosaltres, alguns dels leitmotiv i entenent la lletra gràcies als subtítols en català. Realment t'adones que quan parlen d'això sona allò... Gràcies. Només un problema, se m'apareixien al subconscient les vostres veus (la teva i la del Roger) dient: Walhalla, espasa, ... en sonar cadascun dels temes... Un plaer, moltes gràcies, de veritat...

 

Marcel

Doncs això sí que és un problema, Jordi! Si almenys les nostres veus apareguessin cantant.., encara!

Tens raó que sou un grapat els oients que, per camins diversos, ens heu fet arribar que us han complagut els programes que hem dedicat a Wagner i la manera com, sense alterar gaire la música, hem anat fent-vos notar alguns dels leitmotive principals en les diverses òperes, però ens agrada molt que ens ho digueu perquè, aquest i no un altre era l'objectiu.

I tranquil, que això de les nostres veus se t'anirà esborrant però, d'ara endavant, cada vegada que escoltant La valquíria, reconeguis el leitmotiv de l'espasa, o el del walhalla, o el de l'amor entre Siegmund i Sieglinde, o el de la primavera, o el de la renúncia a l'amor, o el del comiat de Wotan cap a Brunilda, o... tants d'altres, gaudiràs més de la música i de les intencions que Wagner va posar en la seva Teatralogia.

Gràcies per seguir-nos, Jordi.

 
 
 
 
Cerrar