Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Mª Luisa Cavestany / Barcelona

Estupenda la conferencia del martes en la biblioteca Clará coincidiendo con la 4ª"Setmana de l'òpera" dentro del ciclo "Òpera en ruta a Sarrià-Sant Gervasi". Me gusto mucho, gracias! Como no dio tiempo de acabar, espero que sea la excusa para que vuelvas otro día! También me llevé una alegría cuando ví que seguíais con los programas de la radio, pues como no decíais nada y ya se estaba acabando Wagner, pensaba, que harán ahora? Hasta que anunciasteis lo que seguiríais haciendo y pensé, que bien! Gracias de nuevo pues paso momentos muy felices escuchando vuestros programas! Un abrazo

 

Marcel

Agraït, Maria Luisa, jo també estic content de l'acollida que em vau donar a la conferència de l'altra dia i, sí, ja és segur que tornaré a la Biblioteca Clarà, d'aquí a poc temps, perquè així m'ho va proposar la direcció del centre en acabar.

De tota manera, d'aquí a molt pocs dies, convocaré el II Curs d'Estiu d'Òpera "Marcel Gorgori",que adreço només a les persones que m'han enviat un missatge des de la secció de la web "INTERESSAR-ME EN LA FEINA DEL MARCEL".

Si creus que et podria interessar rebre la informació d'aquest curs, envia'm si us plau un missatge des d'aquesta secció, i amb molt de gust te l'enviaré, com faig amb totes les persones que són en aquesta llista.

Moltes gràcies, Maria Luisa, i fins aviat.

 
 
 
 
Cerrar