Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Josefina Catalán / Barcelona

Felicitats per la vostra tasca! Dit això, a veure si em podeu ajudar. Fa temps que estic buscant el vostre llibre "Paraula d'òpera" i no el trobo. Ho he intentat a Amazon però tampoc està disponible. Hi ha alguna manera d'obtenir-lo? És possible que feu una altra edició? Moltíssimes gràcies per tot.

 

Marcel

Benvolguda Josefina,

ja m'agradaria poder-te dir on es pot trobar el "Paraula d'òpera", que és el segon llibre que vam fer amb en Roger Alier, però, malhauradament, tant aquest, com el "Cinc cèntims d'òpera", que va ser el primer que vam fer, com el "Aquella nit a l'òpera" que va ser el que vaig fer amb els cantants, estan exhaurits.


De tots se'n van fer més d'una edició, sobretot del "Cinc cèntims d'òpera" que van arribar fins a 7, però, a hores d'ara, també aquest està exhaurit.


No sou poques les persones que me'ls demaneu i per tant, no descarto d'impulsar jo mateix la reedició d'alguns d'ells. De moment, però, no es poden trobar.


Si m'envies un missatge des de la secció de la web " INTERESSAR-ME EN LA FEINA DEL MARCEL ", i finalment se'n fa alguna reedició, t'ho faré saber.


Gràcies per l'interès, Josefina, i sento no poder-te complaure.

 
 
 
 
Cerrar