Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Ferran Palao / Sant Adrià de Besós

Bona tarda Marcel Et parlo de tu perqué soc dels veterans que us escolta des de "Grans veus" i a més soc dels que descarrega els podcasts. Moltissimes gracies per la vostra feina!!! T'escric ja que per "culpa" vostra (que desperteu la curiositat i les ganes de saber més) he llegit sobre Tristan i Isolda i m'ha impactat coneixer, al fil de quan parleu amb en Roger de la dificultat de representar Wagner, que el primer Tristan, Ludwig Schon Von Carolsfeld va morir després de 4 representacions. I dos directors, Félix Mottl al 1911 i Joseph Keilbert al 1968 durant el segon acte. Segurament és com l'anecdota del rellotge d'en Roger i Solti, però no deixa de sorprendre. Amb moltes ganes de saber que fareu en acabar el bicentenari, Moltes salutacions i novament Moltissimes gracies!

 

Marcel

Carai, Ferran, doncs, si això és així, Tristany i Isolda comença a fer punts per a convertir-se en l'òpera alemanya que porta malestrugança, igual que, dins de l'òpera italiana, i per als cantants, ho és l'òpera de Verdi "La forza del destino"!

Gràcies per compartir-ho, i per la teva fidelitat al programa.

 
 
 
 
Cerrar