Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Quima / Girona

Sr. Marcel Gorgori : Dies enrere varem anar al Auditori de Girona a sentir l'orquestra simfònica de Dinamarca junt amb una Coral de 120 cantors. Va ésser emocionant¡ Al sortir, entre comentaris va sortir el tema de la seva "Sinfonova"i ens preocupava la possibilitat de tenir l'honor,nosaltres gironins,de poder-la gaudir algun dia. El dit Auditori reuneix crec totes les condicions necessàries i vostè sap per experiència que Girona resta oberta i desitja de cor aquests esdeveniments.I ens preguntem, hi ha possibilitats i bones intencions de ser una realitat aquest anhel? Amb agraïment Quima

 

Marcel

Benvolguda Quima,

primer de tot, em fa molt content que la iniciativa SIMFONOVA sigui motiu de comentari entre els aficionats a la música, i, en segon lloc, pots pujar de peus que faré tot el que estigui a la meva mà per portar el primer espectacle de SIMFONOVA, el "Només per a uns quants?", a Girona. No només per la importància objectiva que pugui tenir per SIMFONOVA venir-hi, sinó també per la meva vinculació personal a la ciutat en la qual, a banda de fer-hi vida sovintejada i de tenir-hi un bon grapat d'amics ( alguns dels quals públicament coneguts ), desenvolupo també cada any algun aspecte de la meva feina.

Així doncs, l'honor serà nostre i, per nosaltres, no quedarà.

Tan bon punt com tinguem el compromís lligat, el faré saber a tots els qui esteu apuntats a la secció de la web INTERESSAR-ME EN LA FEINA DEL MARCEL.

Una abraçada

 
 
 
 
Cerrar