Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

JOAN ANTON MARTRET / BARCELONA

Hola Marcel, vaig tenir la sort de saludar-te a la fira tasta Porrera al novembre passat. Anaves amb el teu inseparable company Josep i us vau acostar al stand del Ferrer Bobet que malauradament només dispossavan d'ampolles magnum. Avui la Vanguardia informa que el vi catalá puja cuota de mercat en detriment del de Rioja, es una bona noticia, no obstant encara queda molt camí per recorre, i gracias a gent com tú ho anirem aconseguint. Jo soc un barceloní molt aficionat al vi del priorat, i junt a un company de les terres del ebre no ens perdem mai las firas de Falset i Porrera. Espero trovar-te per allí algún altre cop. Una abraçada.

 

Marcel

Si, Joan Anton, et recordo.

Estic d'acord amb tu que el bon vi s'ha de valorar i que els catalans ens hem de treure de sobre aquesta riojitis, i estar disposats a conèixer allò que realment val la pena, i que estem fent  a casa! A Rioja hi ha grans vins, és clar que sí, jo mateix en faig tastos públics, ara bé, ni molt menys, tots els vins de Rioja valen la pena, simplement pel fet de ser-ho.

Tampoc tots els vins catalans són bons pel fet de ser catalans, però certament els nostres vins han de lluitar contra els prejudicis o les idees preconcebudes de moltes persones que, com que les tenen, no s'amoïnen a comprovar que moltes vegades no estan fonamentades.

A Catalunya estem fent grandiosos vins, vins bons, i vins més corrents, però, en qualsevol cas, vins que poden competir en totes les categories amb els de qualsevol altra denominació d'origen del món, i val molt la pena que els catalans, ens amoïnem a descobrir-los i a valorar-los.

Una abraçada

 

 
 
 
 
Cerrar