Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Conxita Vidal Pérez / Cervelló

Marcel, fa molts anys que segueixo els programes d'Històries de l'ópera però no ho puc fer els dies que s'emet en directe i els tinc tot gravats. Els de Wagner els escolto i gairebé els memoritzo perquè sou uns mestres i amb els vostres comentaris aprenc i disfruto molt més les óperes. Moltes gràcies. Per cert, el programa del dia 8 de gener encara no surt als audios de CatMúsica, hi ha hagut algún probema? M oltes gràcies per la vostra feina i la del mestre Alier.

 

Marcel

Gràcies a tu per seguir-nos, Conxita.

És possible que hi hagi hagut algun petit retard a l'hora de penjar el programa del dia 8 de gener, a la web de Catalunya Música, miraré d'informar-me'n.

Que sàpigues que, tot i que ara només n'hi ha uns pocs, d'aquí a pocs dies, quasibé tots els programes de l'Històries de l'òpera :Bicentenari Verdi/Wagner estaran també penjats a la secció RÀDIO - PROGRAMES PROPIS de la web.

Gràcies per l'interès i la fidelitat.

 
 
 
 
Cerrar