Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

maite bardaji / bcn

Enhorabona a tots els components de Simfonova per l'enorme esforç dedicació i talent que ens heu ofert. En particular per l'arriscat atreviment d'algunes peces. No em va ser possible manifestar la meva gratitud al lloc. Semblàveu tots tan exultants i exaltats!!!!!A qui més greu li va saber ésa la meva mare, que et volia felicitar personalment per l'esforç. Es un grup molt jove i talentós, així que si no es carreguen més la cultura i per poc que us /ens la facilitin, la cultura, està clar que la gent respòn.(encara que siguin els familiars del cor,,,,broma amb perdó per adelantat.").Et diria mil coses i comentaris mil. Detells concrets i percepcions personals globals, però sóc massa amiga de parlar. Ara si, la Sara Blanch mereix una menció especial al premi del jurat, je,je. Jo, que no hi entenc, diria que el què més em va agradar es que desprén ambició blanca, positiva i. Creativa. Merci per la "Rondine" i el seu brindis alegrement emotiu. La vostra ja realitat és a l'alçada de la primera temporada del Guardiola o del mític team del Milan dels noranta, entrenat per l'Arrigo Sachhi. Encara que el seu president fos en Berlusconi. Apa, tanquem el cercle. T'envio petons de part meva i de la mare.  Fins aviat, espero. Maite.

 

Marcel

Molt agraït, Maite, per les teves paraules.

Sí, la veritat és que un pèl "exaltats" que tu dius, sí que ho estàvem però ho has d'entendre, és la segona vegada que fem dalt de l'escenari el "Només per a uns quants?", el fem davant d'un teatre de 800 localitats, quasi ple, i a més a més, la rebuda de vosaltres el públic és tot el teatre dret, aplaudint i demanant més bisos! Coi, això exalta a qualsevol, eh!

La veritat és que estem molt contents i que aquesta és una altra injecció de moral important per a tots els qui fem SIMFONOVA, que ens empeny endavant.

Moltes gràcies, Maite, i fins la pròxima ocasió.

 
 
 
 
Cerrar