Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Margarita van Niekerk / Castelldefels

He leído con interés el concierto previsto para el dia 10/11 en Mataro. Me gustaría saber el programa que van a interpretar. Me lo podrías adelantar? Tenemos, unas amigas y yo, intención de ir, pero venimos de Castelldefels. Si teneis previsto alguna vez venir en una localidad del Baix Llobregat, por ej. Atrium en Viladecans, sería más fácil para nosotras. Y si no, iremos a Mataró! Supongo que quedan entradas. Un saludo afectuoso V

 

Marcel

Margarita,

amb molt de gust t'adjunto una foto de la part del programa que donarem al públic que asisteixi el pròxim diumenge, dia 10 i a les 18h, al Teatre Monumental de Mataró (carrer La Riera 169), on es recullen les peces que interpretarem en l'espectacle "Només per a uns quants?". De tota manera, si hi vens, ja veuràs que en els concerts que presentarà d'ara endavant SIMFONOVA, les partitures que s'hi interpretin es completaran sempre amb altres elements que també formen part de l'espectacle.

 

T'avanço també que, entre demà i dimecres, tant tu com els centenars de persones que esteu apuntats a la secció "INTERESSAR-ME EN LA FEINA DEL MARCEL", rebreu una comunicació personal meva amb informació més detallada i exhaustiva del concert.


Pel que fa a nous teatres on farem el "Només per a uns quants?", estem parlant amb diversos entre els quals hi ha, efectivament, l'Atrium de Viladecans, però, en aquest moment, no puc dir-te encara si finalment l'hi farem, ni tampoc cap data concreta.

 

Així doncs, si ens veiem aquest diumenge a Mataró, ja em diràs el què t'ha semblat.

Gràcies per l'interès, Margarita.

 
 
 
 
Cerrar