Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Lourdes Bassols / Barcelona

Hola de nou, Marcel: He sabut, amb agrat, que durant aquest trimestre som companys de "claustre de professors" al Centre de Dones de Cornellà. Jo imparteixo, els dilluns, un curs de literatura i algunes de les meves alumnes assisteixen també al teu curs d'òpera, i en parlen molt bé!Felicitats! M'ha fet gràcia la coincidència. Bona feina! Lourdes

 

Marcel

Efectivament és així, Lourdes!

Ja fa una pila d'anys que, cada temporada, vaig a fer un curs d'òpera per a les dones de Cornellà i, tal com els dic a elles, és una de les cites anuals que, a no ser que no tingui cap més remei per qüestions de temps, o que elles em fotin fora, miraré de mantenir. Perquè m'hi trobo realment bé. Com segurament et deu passar a tu també, encara que a la sala hi deuen caber només unes 60 o 70 persones, el grau d'interès i d'agraïment que sessió rera sessió rebo d'elles, és molt gratificant per a mi, i em paga tant com el sou.

Espero saludar-te personalment, si un dia ens trobem per allà. Una abraçada

 
 
 
 
Cerrar