Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Vicky Suller / Barcelona

M'he estat baixant durant molt de temps els podscats dels teus diferents programes a catradio, ara però, m'agradaria molt que tornessis a la tv, tens previst tornar ? Felicitats per tota la teva feina, sempre un plaer escoltar-te.

 

Marcel

Tinc un programa plantejat a la tele que no té a veure, ni amb l'òpera, ni amb el vi.

Igual que ho van ser el " Nit d'arts ", el " Va d'òpera ", i l'" En clau de vi " en el seu moment, és un format nou i ideat per mi que, per ara, la tele està estudiant.

Com totes les coses que no s'han vist abans, tirar-lo endavant comporta un risc i, en els temps que corren, és lògic que la tele s'ho pensi abans de decidir-se. Només et puc dir que no el veuen amb mals ulls però que, per ara, no hem concretat la possible posada en marxa del projecte.

 

Gràcies, Vicky, per l'interès i, si et ve de gust de veure'm, a més d'escoltar-me a la ràdio, em permeto suggerir-te que vagis a la secció de la web " ESPECTACLES D'INICIATIVA PRÒPIA " i que estiguis al cas de l'apartat anomenat "SIMFONOVA".

De moment hi trobaràs poca informació però no trigarà a haver-n'hi més, i és una iniciativa que em fa molta il.lusió de tirar endavant i que crec que et podria interessar.

 

Una abraçada i gràcies per preguntar.

 
 
 
 
Cerrar