Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

María José Casas-Güdel / Barcelona

Hola, Et trobem a faltar!! ens has malament acostumat, curs a l'estiu de Verdi i Wagner a Can Fabra ( Barcelona), concerts al Caixa Forum ( 14 d'agost) Reposició de programes a TV3... i ara que? Aquesta setmana m'assabento que un nou programa sobre vins es farà i.. sense tu!! impensable!! Encara ens queda la ràdio!! Ara mes seriosament quins plans tens? algun projecte que es pugui dir? Ara que ja hem tornat ( i quina rentrée hem tingut, Deu meu!!) i hem de carregar les pil.les amb el teu saber i la teva presència se'ns fa molt dur . Necessitem ens proposis o que condueixis alguna activitat per tocar el cel de nou ( o almenys que poguem obrir-les seves portes!). Fins aviat. Maria José Casas

 

Marcel

Carai, Maria José! Amb un correu com el teu, si no tingués projectes, m'afanyaria a buscar-los!!

La veritat és que sí que hi ha projectes, per ara cap de concretat a la televisió ( tot i que hi ha converses ), però hi ha un gran projecte que des de fa uns mesos bull. Es diu SIMFONOVA, acaba de néixer, i estem treballant molt per tirar-lo endavant.

Si vas a la secció ESPECTACLES ( d'iniciativa pròpia ) aquí a la web, en començaràs a saber alguna cosa, tot i que veuràs que la secció SIMFONOVA està en procés de construcció. És un projecte molt il.lusionant, del qual la segona entrega serà al Teatre Monumental de Mataró, el dia 10 de novembre. Ja us n'aniré informant, d'acord?

A banda d'això, Històries de l'òpera, a la ràdio, conferències, tastos públics, cursos a diferents llocs, en fi, l'activitat regular. 

Seguirem informant.

Gràcies per l'interès, Maria José, i per les teves exagerades paraules!

Una abraçada

 
 
 
 
Cerrar