Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

maite / bcn

Hola, bona vesprada. Gràcies per tota la informació facilitada i per tot... Aprofitant que m'han revisat la hipoteca i pagaré menys, he anat a comprar el llibre/guia que vas recomanar. I aprofitant també, ja posats m'he demanat un parell de cd's del john rutter i el willian walton. Un parell de "magnificat's"i un "nunc dimitis" que m'interesaven especialment. A comentar que la portada que has penjat, pertany al 2012, però que des del Gener ja es pot gaudir de la del 2013, (la que he comprat) que de ben segur ja sabies....... Segons es pot llegir a la contra, en aquesta darrera edició, s'ha renovat el sistema de la classificació de qualitat. A banda d'incloure una recopilació dels Galardons VN-fulla daurada i el d'acció sostenible. Encara no l'he pogut fullejar, però per sobre té bona pinta. Pel que fa al vi que em recomanaves "Els bassots" del celler Escoda-Sanahuja, ja veig que no deu ser fàcil. La seva composició no és gaire normal per un blanc no?. El preu es bastant raonable, uns disset (17) euros, segons la guia. Assequible també (si no m'agradés, no em sabria greu llençarte`l per sobre). En quant a les meves impressions (equivocadíssimes) envers els vins ecològics i les que haurien de ser.... i recordant la série de dibuixos animats de la meva infantesa " Los autos locos" seria el personatge de "Pierre nodoyUna", te'n recordes?? En fí, a veure si sóc capaç de veure el que dius.... O això, o començaré a potenciar els altres sentits i deixar que el gust jugui a passar-s'ho bé. Fins aviat i una abraçada. Maite

 

Marcel

Em sembla molt bona l'actitud que tens, Maite! I crec que, si la mantens, d'això que dius del "Pierre nodoyuna" res de res.

Efectivament "Els Bassots" és un vi el principal valor del qual és l'autenticitat, l'originalitat, i la seva nuesa. És un vi que, normalment, agrada a la gent que ha begut molt vi i que en coneix força, perquè no és un vi estandard. Si et fa gràcia de prevar-lo, endavant, i a veure què pasa.Jo de tu el decantaria.

També tens raó en això de la guía. Les tinc totes dues, però em vaig confondre a l'hora de depenjar-la.

Una abraçada per a tu.

 
 
 
 
Cerrar