Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Ester Monclús Pagès / Santa Maria de Palautordera

Hola Marcel, És una llàstima que no graveu més programes de "En clau de vi". Aquest mes d'agost vaig veure la repetició del programa dedicat als vins biodinàmics i, deixant de banda que el vaig trobar molt interessant - l'inici mirant la lluna plena em va agradar molt-, aquella mateixa setmana, a la bonica Girona vaig descobrir un local, que fa una any, més o menys que funciona. Es tracta del Restaurant Plaça del Vi,7, davant mateix de l'Ajuntament, que està regentat per un equip de gent jove molt disposat i molt professional i que tenen vins biodinàmics! La concepció del local és de bistro i pots prendre-hi copes de vi, de manera que en pots tastar varis. Jo en vaig provar un parell de biodinàmics -que diferents que són!- i un vi blanc alemany, fantàstic. Així és que si algun dia passeges per Girona no dubtis a prendre-hi una copa. M'ha fet gràcia, també, llegir el teu comentari sobre el restaurant de l'antiga fàbrica Moritz, ja que la meva mare hi va anar no fa massa i me'l va recomanar. Així és que, qualsevol dia d'aquests, m'hi acostaré. Et felicito per ser tant bon divulgador i perquè es nota que el que fas t'agrada i t'apassiona i així ho rebem els que t'escoltem.

 

Marcel

Benvolguda Ester,

t'agraeixo molt el comentari, la recomanació, i la confiança.

Sí, efectivament, fins ara, tinc la sort de poder anar fent el que m'agrada i de poder anar desenvolupant el meu ofici en diferents àmbits de la comunicació ( tant de bo continuï així, perquè les coses estan difícils per a tothom )

Prenc nota de la teva recomanació sobre aquest restaurant de Girona que em parles, a la plaça del vi, i és més que probable que algun dilluns del pròxim  novembre i el desembre, que haig de venir regularment a la Fontana d'Or a fer una tanda de conferències d'òpera, m'hi deixi caure.

Gràcies, Ester, per les paraules d'elogi i per voler-les fer públiques en aquesta secció del web. Una abraçada.

 
 
 
 
Cerrar