Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Quima Mas Cañet / Girona

Ahir vaig estar veient en el canal 2 la celebració del aniversari del teatre Arena de Verona.Espectacular. I sap què pensava mentre ? Doncs que aquests esdeveniments són quelcom d'interessants i colpidors. Per els entesos com vostè inclosos els defectes que hi poden trobar Per els que ens agrada la música encara que no hi entenem ni un borrall. Per els més negats i menys receptius ja que aquesta barreja de música,cant,ballet i escenificació no pot deixar indiferent a ningú. En absolut es una "respallada" però a la presentadora vostè l'hauria millorat amb escreix.

 

Marcel

Estic d'acord amb vostè en què va ser un gran espectacle d'aniversari i també en què, aquesta mena d'actes, obren i acosten el món de l'òpera al gran públic que, per altra banda, en sigui conscient o no, coneix i li agraden la major part de les peces que s'hi van interpretar.


Pel que fa a la presentadora, li agraeixo molt l'elogi, però estarà d'acord amb mi que jo, presentant no ho sé, però amb la davantera que presentava la conductora, no hi podria competir.

Disculpi la broma i gràcies un cop més.

 

 
 
 
 
Cerrar