Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Joaquima Mas Canyet / Girona

Fa força que no connecto amb vostè directament si be segueixo,més o menys,la seva tasca.Per aquest motiu acabo d'escoltar el vídeo de SINFONOVA. De tot cor espero i desitjo que a Girona siguem mereixedors,algun dia,de tal proposta ja que ,evident, te tota la pinta de ser un espectacle extraordinari. Bona nit. Quima

 

Marcel

Moltes gràcies, Quima, estic convençut que Girona ha de ser una gran ciutat pels espectacles de SIMFONOVA.Farem tots els possibles per ser-hi.

Una abraçada

 
 
 
 
Cerrar