Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

margarita van Niekerk / Castelldefels

Marcel, ¿Cómo ha ido el curso? Seguro que ha sido un éxito. Lástima que no pude asistir.Donde sí que iré es a Caixaforum el 14 de Agosto. Escuchando tu programa Historias de la Opera el otro día noté que no seguía con Wagner, sino con Verdi. Supongo que haceis una repetición en verano? No es que me importa, me gusta mucho Verdi, pero cuando sigue el programa de Wagner? Un saludo Margartita

 

Marcel

Sí, Margarita, les edicions de l' " Històries de l'òpera : Verdi i Wagner " que s'emeten a l'estiu són repeticions. Continuarem amb els programes nous de Wagner, a partir de la primera setmana de setembre. 

T'hi esperem!

 
 
 
 
Cerrar