Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Maite Bardaji / barcelona

1.- El "Paraula d'òpera" es troba en format e-book? 2.- El concert del Caixa Fòrum es obert? 3.- Els agraïts, hem estat nosaltres, els complaguts hem estat nosaltres. Es pot dir que "ha valgut més del que ha costat". I personalment, ha estat el millor regal d'aniversari que m'HE fet en molt de temps (jo també els faig ara). Com que he caigut una mica malaltota aquest dissabte,he aprofitat per acabar amb tot el repàs (veient toooooots els programes de la pàgina web, i per transcriure els conceptes més importants del recent acabat "curset" i ja posats, tornant a sentir les peces de les que jo disposo. Escolta conscient aquest cop. Guau!!! Bé, espero que disfruteu de l'estiu de la manera que sigui, i trobar-nos aviat. Un petonet i fins aviat Maite Bardaji

 

Marcel

Benvolguda Maite, estic molt content que hagis gaudit del curs que hem fet a Barcelona i això que agafis una de les categories que establíem en el programa "En clau de vi" per definir-lo, el "Val més del que costa". La veritat és que per a mi també ha estat molt agradable fer-lo i comporatir amb tots vosaltres les emocions i també els coneixements que pot oferir el món de l'òpera.

En relació a les preguntes que em fas:

Desconec si encara hi ha entrades pel concert que farem el dia 14 d'agost al CaixaForum, de tota manera, si et fa gràcia d'anar-hi, jo no deixaria passar gaire dies per mirar-ho i trucar-hi. Sé que, en el que hi vam fer l'any passat, hi va haver algunes dificultats per excés d'aforament, donat es fèia a l'aire lliure, i és per aquest motiu que aquest any CaixaForum ha decidit fer-lo a l'interior de l'auditori i tancar l'accés un cop esgotada la capacitat del recinte.


Pel que fa al llibre "Paraula d'òpera", que jo sàpiga, ja no és possible trobar-lo, ni en e-book ni en paper. Se'n van fer dues edicions però ja fa temps que es van exhaurir. De tota manera, tant en relació al "Paraula d'òpera", com sobretot al "Cinc cèntims d'òpera", que és de llarg el més venut, voldria pensar en una possible reedició. ja ho veurem.

Bé, Maite, gràcies per les teves paraules i el teu interès.

 

 
 
 
 
Cerrar