Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

jordi maier / premia de mar

Gracies marcel per deixar-me formar part del teu nou projecte simfonova, ho vaig passar molt be cantant i escoltant tot el que deies. Tal i com va anar, no tinc ni mica de por (tal com em comentaves l'altre dia davant de la botiga al costat de l'amistat)el d'ahir va ser un espectacle espectacular, tot i que es poden canviar algunes coses, va ser fantéstic. Moltes moltes gracies

 

Marcel

Gràcies a vosaltres, Jordi!

La veritat és que tots els qui estem engegant el projecte SIMFONOVA estem molt contents del resultat i de l'èxit d'aquest primer espectacle que vam fer dissabte, al teatre L'Amistat, de Premià de mar,  i que tots confiem que, d'ara endavant, es pugui veure a diferents teatres de Catalunya. ( Potser hauríem d'informar als qui llegeixin aquestes ratlles que tu ets un dels cantanats del "Cor de L'Amistat" que el va protagonitzar, juntament amb el Cor "Camerata Impromptu", amb l'Orquestra "Barcelona Filharmonia", i amb els quatre cantants solistes que hi van intervenir, la soprano Maribel Ortega, el tenor Josep Fadó, la soprano Sara Blanch, i el baríton Xavier Aguilar.)

Tens raó que segurament hi cal algun petit retoc, però l'èxit de la proposta va ser evident i això ens anima a seguir endavant. Així doncs... força per l'espectacle "Només per a uns quants?"

 
 
 
 
Cerrar