Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Mª Luisa Cavestany / Barcelona

Gracias por esta pagina web! Soy súper fan de vuestros programas de opera. Tengo un montón grabados y voy oyendo los nuevos y los antiguos, todos. Estoy muy contenta porque ahora podré conseguir algunos de los mas antiguos que me faltaban. Y también los programas antiguos de TV, que llevaba tiempo intentando conseguirlos y no sabía cómo. Sigue adelante con tus proyectos y que vaya muy bien! Un abrazo Mª Luisa

 

Marcel

Missatges com el teu, Maria Luisa, són els que ens animen a seguir proposant-vos coses. Poc a poc anirem vestint la pàgina per satisfer, tant com poguem, les persones que, com tu, ens fan tanta confiança. Gràcies a tu.

 
 
 
 
Cerrar