Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Tere / Sabadell

Bon dia Marcel! Que bé que pinten aquestes trobades d´estiu, i com m´agradaria ser-hi... Per cert, per tots aquells que no hi poguem assistir, ens en farà cinc cèntims? Ja sé que no és el mateix, però menys és res. Que vagin molt bé i que passeu unes tardes agradables fugint de la calor i amb la millor música i companyia possible. Gràcies.

 

Marcel

Sí, Tere, pinten bé, oi? Les tardes d'una setmana de mitjan juliol, en una sala còmoda, amb un bon aire condicionat, entre amics, i xerrant i escoltant el millor d'aquests dos compositors, a banda de conèixer les seves vides personals que, com dic, Déu n'hi do la teca que tenen, és un pla que sembla que està agradant a la gent.

Fer-ne cinc cèntims? Haurà de ser a través dels programes que fem amb el Roger Alier, a Catalunya Música.

A veure si pots animar-te a venir i si no.., segur que serà en una altra ocasió.

Marcel

 
 
 
 
Cerrar