Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Teresa Roca / Sabadell

No he sentit encara el programa al que fa referència la Maite, i la veritat tinc molt interès en fer-ho i més després de la descripció de la veu del Plácido Domingo. Em pensava que era la única que associava la veu a un sabor o a una imatge. Sempre he associat la seva, la del Plácido, al color de la xocolata, però xocolata amb llet, no de la pedra. La seva dolçor i el seu color, el seu centre, sempre, tota la vida que porto escoltant-la m´ha suggerit sempre el mateix. Veig que en aquest cas, associeu la veu a un vi. És curiós, jo també he assimilat la seva a la xocolata, com deia, però (ara us fareu un tip de riure) la veu del Pavarotti sempre l´he associat a la següent imatge: una copa de conyac amb tres dits de sucre al fons. Rieu, i rieu amb ganes. Així es que me n´alegro de que hi hagi més gent, que com jo, també associa les veus a gustos, a imatges, a colors, etc… Una abraçada, Teresa

 

Marcel

És clar que n'hi ha, Maite, són maneres de descriure-les.

Entenc bé el que dius quan relaciones la veu de Plácido Domingo amb la xocolata, sobretot amb llet. Ho entenc i ho comparteixo. Això de la veu de Pavarotti amb una copa de conyac, ja em costa una mica més. Jo l'associaria a un vi, blanc o negre, però amb molt bona acidesa i amb tensió de pas. Un vi més aviat punxegut que rodó. En fí, en això, hi ha molt de camp per córrer!

 

 
 
 
 
Cerrar