Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Teresa Roca / Sabadell

Benvolgut Marcel, Fa estona que estic remenant i mirant la web, i la veritat és que és una meravella. En la web veig que predomina el color negre i el color grogós, els colors de la "Nit d´arts"que tant estimo i que tant present tinc a la meva vida. Avui, tal com van fer en el programa del Conte de Nadal, he obert una petita capsa i he vist el passat de la seva feina. He obert la capsa dels trons... Ara em faltarà obri-ne una altra per saber què és el que està preparant. Quina nostàlgia en repassar totes les temporades del "Nit d´arts", de veritat que seguiré i esperaré amb molta il.lusió tots els programes que pengeu. Sí, el "Nit d´arts" torna a estar entre nosaltres. Gràcies Marcel. Gràcies per la seva feina i per permetre´ns disfrutar una vegada més d´ella. Una abraçada. Teresa

 

Marcel

Moltes gràcies, Teresa, per les teves paraules. La veritat és que m'ha costat una bona feinada vestir la web amb tots els documents que hi ha.

Amb el "Nit d'arts", tinc un petit problema i és que, tot i que puc disposar dels programes, els formats amb els quals els tinc s'han de convertir, i no acaben de dona la qualitat que jo voldria. De tota manera, sé que hi ha moltes persones que els voldrien repescar i, a mesura que pugui esgarrapar temps per fer-ho, miraré d'anar-ne penjant algun, alments els programes resum de les temporades, que contenien alguns dels moments destacats de l'any. De fet, en tinc dos de problemes. El segon és superar la vergonya que em fa veure'm a mi mateix davant de la càmera, 13 o 14 anys enrera però, en fí.., tots tenim un passat!

Agraït per l'interès, Teresa

 
 
 
 
Cerrar