Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Margarita / Castelldefels

Marcel, Durante un tiempo no he seguido tu programa ni tu web, porque he pasado una mala racha. Pero ayer escuché otra vez tu programa en Cat.Music de la opera Don Carlo y me ha levantado un poco el ánimo. Gracias. Que gran opera! Me alegro que pronto te veremos en Televisión.Ya era hora! Saludo

 

Marcel

Benvolguda Margarita,

a mi l'òpera també m'ha ajudat a superar moments de cert desànim en alguna ocasió. M'alegro que a tu t'hi hagi ajudat l'òpera "Don Carlo" de Verdi. Si, d'entre les 28 òperes que va fer Verdi, jo n'hagués de triar mitja dotzena, les preferides, és més que probable que "Don Carlo" estigués entre elles. Realment és una gran òpera.

Pel que fa a això de la tele, els que anem de freelance pel món, hem de treballar en projectes que, un cop acabats, hem d'intentar que la televisió els trobi prou interessants com per admetre'ls i comprar-los. Tal com dic a la secció PREVIST, jo estic treballant en un nou format de televisió, que està pràcticament acabat, i que haurà d'entrar en la fase d'estudi per part de la televisió. Si això voldrà dir que sortirà ràpidament, o voldrà dir que passarà un any, o voldrà dir que no s'acabi fent, dependrà sobretot de l'interès que pugui despertar en ells. De tota manera, jo hi posaré tot el que pugui perquè pugui veure la llum.

Per altra banda, espero que ben aviat us podré parlar d'un altre projecte que tinc entre mans, que no és televisiu, però que estarà a l'abast de tots els qui hi estigueu interessats.

Gràcies per les teves paraules i.., endavant, que els mals moments acaben sempre passant, i ens fan valorar més els bons que segur que vindran.

Una abraçada, Margarita.

Marcel

 
 
 
 
Cerrar