Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Alfons Rosell Guerrero / Alacant

Hola Marcel: No a les prestatgeries, però si al catàleg de la xarxa de Biblioteques de la Comunitat Valenciana, on visc actualment he trobat, a més del”Va de Ópera” que ja et vaig comentar, el “Vins Compartits” que he sol•licitat i em porten d’una Biblioteca de la xarxa a Paiporta”que lo sepas”....

 

Marcel

Ok, Alfons! Això és el que jo en dic "militància".

Ja veurem si en el futur puc intentar reeditar algun dels llibres que ara costen ja tant de trobar perquè, les edicions que se n'han fet, ja s'han exhaurit. 

Una abraçada

Marcel

 
 
 
 
Cerrar