Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Montse Babot / BANYOLES

Hola Marcel, M'agradaria saber, si dones cursos per a formadors i així poder explicar i donar conferències els que t'escoltem, tant d'òpera com d'història de la música.

 

Marcel

Benvolguda Montse,

regularment faig cursos i conferències de tot tipus, sobretot relacionades amb l'òpera i amb la música, però també amb el vi. Tot i que n'he fet algunes davant d'audiències especialitzades ( músics, cantants, professionals del món del vi, etc) la major part d'elles són adreçades a públic en general. Ara bé, jo parlo sempre davant de qui em vulgui escoltar i, si hi ha un col.lectiu de professors que considera interessant que jo els faci una conferència o un curs, amb molt de gust ho faré. Només m'ho heu de fer saber a través de la secció "Contactar" d'aquesta mateixa web.

Moltes gràcies per l'interès.

Marcel

 
 
 
 
Cerrar