Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Maria Teresa Llobet Arbat / Barcelona

Admiració, enyorança i agraïment pels teus meravellosos programes d'Òpera. Com ho podríem fer per a poder-ne gaudir de nou? Espero poder assistir a conferències i cursos que vagis publicant en aquesta pàgina.

 

Marcel

Benvolguda Maria Teresa,

gràcies per les teves paraules i ja et dic ara que, no només ens podrem trobar en cursos, i conferències, sinó que, si surten els projectes en els quals estic treballant ( però dels quals encara no puc parlar ) tindré ocasió de fer-vos una proposta que crec que podeu trobar realment interessant.

Això sí, et recomano que, si vols tenir una comunicació més sovintejada i precisa, més avançada, i més avantatjosa, m'enviïs un correu des de la secció INTERESSAR-ME EN LA FEINA DEL MARCEL.

De moment, només et puc dir.., gràcies per l'interès! Però aviat et podré dir.., més coses.

 
 
 
 
Cerrar