Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De mi a vosaltres

El que jo us vull dir

 

SINGULAR I CONVENÇUT DE LES SEVES POSSIBILITATS

Amics, aquest vi de la foto és una de les últimes i més agradables sorpreses que he hingut darrerament. "Carles Andreu. Trepat 2010". Vull recomanar-vos-el sicerament perquè m'ha semblat molt singular, convençut de les seves possibilitats, i a un preu que, francament, encara el subratlla més : 12e!

 

Què vull dir amb "singular i convençut de les seves possibilitats"? Doncs que aquest és un vi que no necessita intentar treure pit ensenyant potència, tanicitat, força, volum, fusta, i aquesta mena de característiques que, potser massa habitualment, hi ha qui considera necessàries perquè un vi sigui gran. Un gran vi pot tenir aquestes caratrístiques, però també pot tenir-ne unes altres! Aquest Carles Andreu Trepat 2010, de la DO Conca de Barberà, és més llarg que ample, té una bona acidesa ( cosa no fàcil d'aconseguir en un clima càlid com el nostre ), busca més la subtilitat i l'elegància que la potència,  i el pas en boca àgil, més que la densitat. I francament, crec que per atrevir-se a buscar tot aix,  aquí al nostre país, cal estar molt convençut de la pròpia qualitat i de les pròpies possibilitats.

 

Us el recomano. I si no.., ja m'ho direu!

 

Cales Andreu Trepat 2010
Cales Andreu Trepat 2010