Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

Last
Next
II CURS D'HIVERN D'ÒPERA MARCEL GORGORI

II CURS D'HIVERN D'ÒPERA MARCEL GORGORI

 

"Paraula d'òpera"

Curs adreçat a conèixer, i a reconèixer, en qualsevol òpera, els termes i conceptes imprescindibles per a poder gaudir-la plenamnt

 

Cada dimarts, a les 18'30h, a partir del 15 de gener

 

Permet-me la següent reflexió... Si jo no sé ben bé què és un "penalty", o un "córner", o un " fora de joc", o què és una "xilena", o fins i tot què és fer un gol.., a mi em pot agradar el futbol?
Segurament la resposta és "Sí, em pot agradar..., però menys."

Doncs bé, si jo no sé ben bé a què es refereixen aquests termes que hi ha esrits a la fotografia i d'altres, si no sé reconèixe'ls clarament quan apareixen en una òpera, o no sé exactament quina diferència hi ha entre ells.., a mi em pot agradar l'òpera?
Segurament, també en aquest cas, la resposta és "Sí, em pot agradar.., però menys."

Et proposo que aquest hivern passem set tardes de dimats escoltant, veient, i gaudint de l'òpera, mentre comentem i aclarim la terminologia imprescindible per a poder aprofitar-la i entendre-la, al màxim.

 

Dates i horari: Tots els dimarts, de 18'30 a 20'30h, des del dimarts dia 15 de gener fins el dimarts 26 de febrer (dimarts 15, 22 i 29 de gener, i dimarts 5, 12, 19 i 26 de febrer)

LLoc: El teatret que té el Reial Cercle Artístic de Barcelona, que és aquell palau que hi ha al Carrer dels Arcs n.5 (entre la plaça de la Catedral de Barcelona i el Carrer Portal de l'Àngel )

 

Més informació i inscripcions: Cal que m'envieu un correu a interessats@marcelgorgori.cat

 
 
 
Cerrar