Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2018 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

Subscriu-te per saber el que faig

Aquesta pàgina va destinada a tots els qui heu tingut l'amabilitat de transmetre'm que us agrada la meva manera de fer i que voldrieu estar al corrent de la feina que vaig fent. 

 

Si m'envieu les quatre dades que us demana el formulari que hi ha sota d'aquestes ratlles, em comprometo a fer-vos-ho saber amb regularitat, i de manera individualitzada.

 

A banda d'això, aquesta via de comunicació em permetrà adreçar-vos missatges de major privacitat, que no publicaré al web general, però que puc considerar adequats pels qui us agrada seguir la meva feina, com ara demanar-vos opinió, fer-vos algun tipus de consulta directa, oferir-vos condicions avantatjoses per accedir a espectacles, conferències, o cursos, possible assistència a programes de televisió, accés a reedicions restringides d'algun dels meus llibres, etc. 

 

Nom

 

Cognoms

 

Edat

 

Població

 

 

Comarca

 

E-mail

 

 

Comentari

 

 
Enviar