Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

Espectacles > Per encàrrec > ... < Tornar enrere

Òpera i Medicina : 30 Anys D'ACES

Espectacle creat per Marcel Gorgori per celebrar els 30 anys de l'Associació Catalana d'Establiments Sanitaris en el qual, a banda d'al·ludir a la feina de l'Associació, es mostra com s'han vist la Medicina i els metges, al llarg de la història de l'òpera.

Vídeo de l'espectacle: Òpera i Medicina
Vídeo de l'espectacle: Òpera i Medicina

Vídeo de l'espectacle: Òpera i Medicina

 
Dr. Cararach, President d'ACES
Un fals doctor, a l'Elisir d'amore
Marcel demanant l'opinió a Joan Capri, sobre els metges i la medicina
Entrevista enregistrada a Josep Carreras
Entrevista a Santiago Dexeus
Brindis de La Traviata
 
 
 

FITXA DE L'ESPECTACLE

 

Director i presentador:

Marcel Gorgori

 

Cantants:

Carles Daza (bariton)

Enric Martínez Castignani (baix bufo)

Guillermo Orozco (tenor)

Maria Ruiz de Orduña (soprano)

 

Pianistes:

Marco Evangelisti / Ricardo Estrada

 

Amb la col·laboració especial de:

Josep Carreras

Roger Alier

 

L'espectacle va comptar amb una original conversa telefònica amb Joan Capri que, des del més enllà, no va estalviar les dures crítiques als metges que acostumava a fer en vida.

 

L'espectacle es va dur a terme dues vegades, una a Barcelona i una altra a Lleida i, a banda de les ja citades, va comptar amb la participació de les següents personalitats : Dr. Aníbal Areces, Dr. Sebastià Barranco, Dr. Pepe Barco, Dr. Moissès Broggi, Dr. Manuel Camps, Dr. Jordi Cortada, Dr. santiago Deixeus, Consellera de Salut Marina Geli, Dra. Teresa Puig, Sr. Toni Vilacases, Dr. Miquel Vilardell.

 
 
Cerrar