Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Agustí Torres / Riudoms

Seguia fa anys el programa "nit d'arts" al 33 les nits de divendres amb el Roger Alier. Aquell programa em va fer agafar l'afició a l'òpera. Poder assistir al vostre concert amb la meva filla és un gran plaer i una oportunitat per obrir-li aquest món tant fantàstic. Gràcies per brindar-nos aquesta oportunitat.

 

Marcel

Agraït a tu, Agustí, per l'interès i la confiança, des de fa tants anys, i per provar d'encomanar el gust per l'òpera i la música a la teva filla.

No sé en quin dels concerts de SIMFONOVA vindràs, imagino que al que farem demà divendres al Teatre Fortuny de Reus, si us ve de gust, per a mi serà un plaer saludar-vos quan acabem i fer un petó a la teva filla ( a veure si ens ha aguantat bé! )

Moltes gràcies

 
 
 
 
Cerrar