Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Miquel Calçada / Barcelona

Marcel, feia temps que volia felicar-te i ho faig ara que ja han passat dos mesos. Voldria agrair.te el programa de Simfonova que TVC va emetre per Nadal i St.Esteve. Penso que és una proposta innovadora i magníficament adaptada. Es pot convertir amb un referent anual. Endavant company!

 

Marcel

Hola Miquel!

Escolta, els elogis sempre són ben rebuts, però haig d'admetre que, quan venen de col.legues a qui admiro, la satisfacció encara és més gran.

Aquest any estem fent ja, pels grans teatres del país, la gira del segon concert de SIMFONOVA ( "La rebotiga de l'òpera" ). Aquesta idea que esmentes que, cada Nadal, s'emeti per televisió el concert de SIMFONOVA que durant l'any s'hagi fet als teatres i auditoris, és exactament la que perseguim. Veurem si la tele hi juga, com hi ha jugat fins ara.

Una abraçada, company, i moltes gràcies!

 

 
 
 
 
Cerrar