Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Larissa Andréyevna Gerasimova / Tortosa

Benvolgut Marcel Com estàs? El passat setembre vaig estar uns dies per Astúries convidada per uns amics. Vaig veure de que al teatre Campoamor d'Oviedo fan una temporada d'opera curta, però atractiva i amb uns preus molt bons. La que obria la temporada era "Mazeppa" de Tchaikovsky. Havia bastanta expectació i no havien entrades. El que em va sorprendre és que es deia que era la 1ª vegada que es representava a Espanya. Una mica estrany,no? Tu creus que encara queda alguna cosa per estrenar avui dia? Al 2016? i parlant d'un compositor tan conegut? No sabia si creure-ho A reveure Marcel

 

Marcel

Per descomptyat que queden moltíssimes coses, algunes importants, que, fins i tot els grans teatres, no han programat mai.

Sense anar més lluny, el Gran Teatre del Liceu, encara no ha programat mai una òpera tan extraordinària i divertida com és Le comte Ory, de Rossini!

Aprofito per recomanar-la a tothom des des d'aquí i, en cas que la volguessis en DVD, jo no dubtaria a comprar la versió del Metropolitan de NOva York, protagonitzada per Flórez, Damrau i Didonato. És extraordinària.

Queden moltes coses per veure, Larissa.

 
 
 
 
Cerrar