Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Raquel Martínez / Barcelona

Hola, bona nit, si us plau, si algú sap perquè la Gheorghiu va deixar plantat al nostre estimat Kaufmann que ho expliqui (https://www.youtube.com/watch?v=IuqbE87iYqE). Les males llengües diuen que va ser per un atac de gelosia, després dels interminables aplaudiments pel bis d'un immillorable "lucevan le stelle" (el passat 18 d'abril a Viena). Marcel, seràs tan amable d'investigar-ho? Segur que tu tens fonts més fidedignes, petons

 

Marcel

Raquel, això serà molt difícil d'investigar perquè, segurament, la veritat només la sap la mateixa Gheorghiu, i ella ha donat una versió light ( "es va despistar " ).

Jo, persdonalment,i coneixent com acostuma a comportar-se la Gheorghiu, en aquest cas tendeixo moltíssim a creure'm les males llengües. Una ovació tan desmesurada al Kaufmann, amb bis inclòs, i encara que a ella també l'havien aplaudit ( tot i que menys ) al final de la seva ària, es fa molt difícil d'aguantar per l'ego de la senyora Gheorghiu.

Jo m'inclino a creure que ella devia pensar...: "Ah sí? Doncs si es tan bo com per a interrompre durant tants minuts la funció amb aplaudiments, que continuï ell sol!"

Jo, sincerament, crec que va anar per aquí la cosa.

 
 
 
 
Cerrar