Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Edgar Bonjoch / Barcelona

Posats a compartir la bibliografia de Puccini, no deixeu de llegir el que diu el Roger al "Cinc cèntims..." o potser millor no. Ningú és perfecte. Ells tampoc. Per cert, avui als cinemes, la seva Fanciulla del West, en directe des de El Teatro alla Scala de Milán. Marcel, aviat hauràs de crear un nou espai a la teva website un "entre nosaltres" I ja em disculpareu, deu ser la pluja.

 

Marcel

Ostres! Tens raó, Edgar! Al final haurem de fer un "Entre nosaltres"! Però, amb la feinada que tinc, no sé com m'ho faré!

A mi em sembla molt interessant el que comentem amb el Roger al llibre "Cinc cèntims d'òpera" sobre la personalitat de Puccini, igual que quan parlem de com era Verdi, o Mozart, o de com era Wagner ( que aquest era ja la repera!) perquè, com tu dius, ningú no és perfecte. I, encara diria més, els artistes que destaquen tant en alguna faceta, com són tots aquests que he anomenat, normalment tenen personalitats contundents i vides privades particulars que se'n ressenten o que, com a mínim, queden alterades.

Jo sóc del parer que val la pena conèixer-les una mica perquè, primer, humanitzen els personatges, i després, en molts casos, ajuden a entendre molts perquès de la seva música.

 

 
 
 
 
Cerrar