Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Manel Sala / Tarragona

Hola Marcel La resposta que li has donat a la Margarita me la faig meva també ja que al web de Catmusica no surten els programes de reposició que esteu fent ara, i per motiu d'horaris, no puc escoltar-los ni dijous ni dissabte. Parlant de grans veus, quina opinió et mereix el tenor bavarès Jonas Kaufmann? A mi em sembla extraordinari. Tenia dues entrades per al Teatro Real de Madrid per escoltar-lo, i ja ho tenia tot previst, però ha suspès el concert per malaltia. Quina llàstima! a veure quan podem disfrutar d'ell per casa nostra. Esperem amb candeletes la nova temporada "històries de l'òpera" Salutacions i fins aviat

 

Marcel

Hola Manel!

Doncs escolta, tal com li dic a la Margarita, si vas a la secció de RÀDIO de la meva web, i entres a PROGRAMES PROPIS, allà trobaràs la sèrie de l'HISTORIES DE L'ÒPERA que en vam dir "GRANS VEUS".

Naturalment, no hi serà en Jonas Kaufmann, perquè, tot i que ja cantava i molt, en el 2006 no era encara la figura internacional que és avui.

Que què en penso? Doncs que és el millor tenor spinto que he sentit, des de Plácido Domingo. Potser no té el timbre més brillant que tenia aquest, sinó una veu un pèl més opaca i de color un pèl més fosc, però en canvi, té moltíssima més facilitat a l'agut que Plácido ( una característica difícil de trobar en un tenor spinto), i, quan va a les notes agudes, la veu li agafa timbre i brillantor. A banda d'això, bona musicalitat i un faseig elegant com trobes en pocs tenors d'aquest tipus.

En definitiva, m'agrada molt, i jo no em perdria cap ocasió d'escoltar-lo.

Una abraçada, Manel.

 
 
 
 
Cerrar