Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

René Oller / Sabadell

Estimat Marcel, Moltes felicitats pel gran èxit del teu espectacle Simfonova. També vull agrair-te que hagis creat una opera pels no entesos, encara que com molt bé dius, l’opera es troba en cada racó de la nostre vida. Les sensacions i sentiments que vam tenir la meva dona i jo, eren semblants a quan vàrem fer el nostre primer curs de tast de vi. S'ha obert un nou món per a nosaltres. Tots els moments viscuts el passat dia 30 a St. Cugat van ser sensacionals però vull aprofitar per destacar-ne un parell. Un gran moment va ser quan el públic va aplaudir just al final dels dos moments "allegro" de Carmen sense esperar al moment fosc, ens falta l’experiència de saber quan s'ha d’aplaudir. I per altra banda, el moment Wagner. Aquell moment em va transportar al teu/nostre estimat "En clau de vi". Dessitjo que les següents cites de Simfonova tinguin, com a mínim, l’èxit del passat divendres dia 30. Una abraçada

 

Marcel

Que bé tot això que em dius, René!!

Em fa molta il.lusió que les persones que heu entrat en contacte amb la meva feina per la vessant que fa referència al vi, em feu prou confiança per deixar-vos endinsar també cap el món de l'òpera, que és el que ara estem tractant amb SIMFONOVA.

Estic molt content que, més enllà de l'Obertura de l'òpera Lohengrin ( que efectivament, era una part de la banda sonora de l'En clau de vi ), tu i la teva dona passessiu una bona estona amb el concert de l'altra dia a l'Auditori de Sant Cugat i, sense ser d'entrada grans aficionats, us hagi pogut picar prou la curiositat com per tenir ganes de repetir en un concert d'aquestes característiques.

Per a mi és una gran satisfacció que això sigui així, i m'encoratja a seguir endavant amb la iniciativa.

US AGRAEIXO SINCERAMENT LA CONFIANÇA I...BENVINGUTS AL MERAVELLÓS MÓN DE L'ÒPERA!

 
 
 
 
 
Cerrar