Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

MONTSE B / PUIG-REIG

Gràcies per la tarda fantàstica al Kursaal de Manresa amb Simfonova. De manera original, ens vas guiar i fer sentir com mai, l'emoció d'escoltar òpera. Amb la força dels aplaudiments que us vàrem dedicar, desitjo que la pogueu fer arribar a molts més que uns quants, amb la il.lusió que us mou per aquest genial projecte. Felicitats a tot l'equip.

 

Marcel

Benvolguda Montse, molt agraït pels teus bons desitjos.

La veritat és que nosaltres també estem molt contents del debut de SIMFONOVA al Teatre Kursaal i, sobretot, de la fantàstica acollida que ens vau donar el públic.

També estem gratament sorpresos de com està corrent el boca-orella, perquè ens arriben comunicacions de gent que ens felicita per la iniciativa i que, encara no han assistit al "Només per a uns quants?", o sigui que és bastant probable que aquests desitjos que ens dediques que poguem fer el concert en una bona quantitat de teatres, acabi essent així.

Aprofito per dir-te que, si vols que t'informi puntualment, tant de les futures activitats de SIMFONOVA, com de les altres activitats significatives que vaig realitzant, m'enviïs un missatge des de la secció del web "INTERESSAR-ME ENLA FEINA DEL MARCEL", i ho faré amb molt de gust.

Moltes gràcies, Montse, per l'interès i per donar la teva opinió públicament.

 

 
 
 
 
Cerrar