Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Margarita / castelldefels

Hola Marcel, Por fin, ayer tuve el placer de ver y oir Symfonova. Me ha encantado! Es una manera muy original de presentar y hacer llegar la opera al público y gracias a tu manera tan amena de explicarlo, se me hizó corta la función. Venimos con 4 amigas desde Castelldefels. Por cierto, a la vuelta nos perdimos en un polígono industrial. Tardamos 2 horas en llegar a casa. Pero valía la pena.! Si me permites hacer una observación sobre el escenario: el coro quedó muy escondido detrás de la orquesta. desde las primeras filas no se podía ver apenas. Bueno, gracias y sigue adelante con Symfonova. Un saludo afectuoso. Margarita

 

Marcel

Carai, Margarita, vas pagar un peatge molt alt per venir fins al Kursaal de Manresa, primer, i per la volta pels polígons industrials, després!! Estic content que, almenys, t'agradés el nostre concert. Nosaltres també n'estem contents.

Moltes gràcies per la confiança a SIMFONOVA i per fer pública la teva opinió.

 

 

 
 
 
 
Cerrar