Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Miquel Sanz Sobrevía / Barcelona

Referent al Bicentenari Verdi/Wagner i a la versió que feu servir per a la Tetralogía Wagneriana us agrairia em diguéssiu com aconseguir-la, doncs no la trobo al mercat ni a internet. Felicitats pel programa. Es inmillorable.

 

Marcel

Gràcies a tu, Miquel, per seguir-lo.

La versió que estem fent servir, i que crec que francament està molt bé, havia desaparegut durant un temps però em consta que ara ja es torna a trobar. L'edita SONY, i és la que dirigeix el Marek Janowski. Només té un petit inconvenient, i és que, tot i que la primera edició els tenia, en aquesta edició que es troba ara, no s'hi inclouen els llibrets de les diferents obres. Vull dir que, hi ha els tracks dels cd's, però no el text complet de les obres.

La darrera vegada que la vaig veure, i no fa gaire, va ser a l'FNAC de la Diagonal.


Aquesta és la informació que et puc donar.

Gràcies per la confiança.

 

 

 
 
 
 
Cerrar