Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

maite bardaji / bcn

Bona tarda senyor i/o senyoret. Al fil del que vas comentar al "previst"i del completat als diferents comentaris, m'he pogut fer amb les entrades pel dia 10. Ara que Déu i la versió catalana de l'oncle Sam ens permetin d'assistir. Un comentari curiós del teatre és l'adreça exacte. A la pàgina web consten dues de diferents. Donat que m'encanta deixar de saber on estic (jo no em perdo mai) necessitaria saber si es el num 9 del carrer onze, el núm 11 del carrer nou o l'altre carrer que figura que no sé quin es ara. Una altre cosa. Crec que la òpera està de moda. Mira, fa unes setmanes a l'acadèmia on faig ballet clàssic vaig tenir la satisfaccio de saber que una de les meves companyes de només 25 anys s'està preparant per soprano de coloratures, tal com de seguida va matitzar, al Liceu. Em va sobtar perquè el seu aspecte es "normal",no es cap friki. En el ben entès del terme però. Jo mateixa estic experimentant coses i canvis que ni m'esperava. Encara que la clàssica sempre ha anat amb mi pel ball suposo,l'òpera no fins fa poc. Assabentar-me d'allò em va fer sentir molt feliç i una punxada a la vegada em va recòrrer. Vaig sentir enveja, no per ella,al contrari,sino per les possibilitats que ara té la gent per fer allò que li cou per dintre i que vol fer....per això estic molt contenta per tots els qui esteu ficats i que ens faciliteu la vida d'alguna manera. Bona nit, bons petons i pròsper cap de setmana. Maite Bardaji

 

Marcel

Que bé, Maite! Doncs a veure què et sembla el primer espectacle de "SIMFONOVA", espero que, sigui e la direcció que sigui, expliquis aquí mateix les teves impressions.

Compte Maite, amb això del Carrer !!!!

Encara que les entrades les has tret a través de la web del Foment Mataroní, el Teatre Monumental de Mataró està al Carrer La Riera 169!!! L'altra adreça a la qual et refereixes és el local del Foment Mataroní, no del teatre Monumental. Compte!

 
 
 
 
Cerrar