Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

quima / girona

Sr. Gorgori,al voler informar-me sobre la programació a CaixaForum de Girona veig que, si Deu vol, podrem gaudir properament de aquests dos grans de la òpera com són Wagner i Verdi. Ben acompanyats això si de la seva reconeguda "oratòria". Ah escoltant Rienzi,he recordat haver vist a Roma una estàtua seva.Ja fa temps però crec que no ho confonc.

 

Marcel

Doncs sí, Quima, aquesta tardor seré al CaixaForum de Girona, a l'edifici de La Fontana d'Or, fent un cicle d'òpera filmada on Verdi i Wagner seran els protagonistes.

Si li ve de gust, ens veurem allà.

Gràcies per l'interès.

 
 
 
 
Cerrar