Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Enric / barcelona

Hola Marcel; M'uneixo a la demanda popular de que hauria de tornar "En clau de vi", un dels millors programes que he vist darrerament. Aprofito per recomanar-te un dels vins que mes m'agrada, es tracta de "Abellars" del celler Noguerals, per si no el coneixes és un celler molt petitet de montsant que només te 2 vins, aquest i el "Corbatera". Be, esperem veure't aviat a a petita pantalla. Gràcies per el programa

 

Marcel

Gràcies a tu, Eric, per l'elogi, i per l'interès.

No conec aquests dos vins del Montsant que em dius, però miraré de buscar-los i de tastar-los. Aquesta és una de les grans coses que té el món del vi, que és un pou insondable que no s'acaba mai. Sempre hi ha noves il.lusions per descobrir i, si és possible per compartir.

 
 
 
 
Cerrar