Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Alex Plans Henschel / Barcelona

Hola Marcel, L'altre día vaig tornar a veure un dels programes de En Clau de Vi, sencillament brillant. M'agradaria tornar a veure capítols tant d'aquest programa com dels que feies abans de Nit d'Opera que are es diu Opera en texanx, programes per gent interesada en aquests dos temes tant diferents i apasionants al mateix tempx. M'encanta el ví i soc melóman. Disculpa la meva ortografía, no tinc el nivell C. Salutacios i gràcies per la teva amabilitat. Alex plans

 

Marcel

Gràcies a tu, Àlex.

T'haig de dir que, efectivament, durant aquest estiu estan reposant alguns dels programes de la tercera temporada de l'En clau de vi però que, de moment, no està previst que enregistrem programes nous ( De vi, eh! En relació a altra mena de programes, n'estem parlant )


Pel que fa a l'òpera, encara que jo no hi tingui res a veure, sí que tenim la sort que hi hagi un programa a la TV com Òpera en texans , que en busca la divulgació.


De tota manera, Àlex, farem vi, farem òpera, o farem altres coses, el que és segur és que no ens quedarem quiets! Gràcies per l'interès i una abraçada.

 

 
 
 
 
Cerrar