Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

maite bardaji / bcn

Em va agradar particularment molt el vostre programa d'hahir. T'he de compartir que quan vas comentar la veu del Plàcido estava pensant: la seva veu té color de cirera i sabor afruitat. Es lleuger en boca. Es pura llum. Com si les seves cordes vocals fossin una arpa. Em va sobtar molt, perquè estava pensant el mateix quan ho vau comentar ja la passada setmana. Creus que d'aquests pensaments de mig fumat... te n'adones veient ópera o escoltant ópera? Jo únicamnt podria fer una de les 2 .P.D: no fumo...I torno a felicitar el Dani x concret i el roger x sincer. Rebin 1a cordial salutació des d'un nokia... Maite bardaji.

 

Marcel

Gràcies, Maite, per les felicitacions, que els transmetré a tots dos.  

Mira, no sé si aquesta mena de comparacions són encertades o no, aplicades a la música, però sé que ens ajuden 1) a explicar-nos i 2) a compratir les emocions que sentim escoltant aquestes grans veus, cantant papers tan difícils com l'Otello de Verdi. De manera que, intentant que tothom ens entengui i que tothom pesqui què volem transmetre quan les fem servir, de tant en tant mirarem de continuar describint música i veus, també amb els recursos d'expressió que fem servir quan tastem vins. Benvinguda al club. Una abraçada.

 

 
 
 
 
Cerrar