Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Teresa Roca / Sabadell

Les pissarres del “Nit d´arts” ¡!!!!!!!! Les pissarres del Marcel!!!!! Ahir estava veient, de nou, el programa dedicat a “La traviata”, i haig de confessar que no el recordava, ni el programa, ni les pissarres. Ostres!!! Com les enyoro… Allà si que hi havia didàctica, i esforç per fer-la entenedora, tot que la de “La Traviata” estava enfocada diferent i reflexava les opinions del convidat del programa, el Lluis Pascual. Gràcies Marcel per fer-nos aquests regals! Em queda per veure de nou el programa del “Comte de Nadal”. No sé quantes vegades l´hauré vist, infinitat d´elles, però sempre em ve de gust repetir-lo, perquè tot i que estigui centrat i realitzat pensant en l´entorn nadalenc, qualsevol època de l´any és bona per reviure´l, no cal esperar a fer-ho el 24 de desembre, com alguna vegada he fet, per gaudir de la màgia del nadal, de la neu al plató i dels regals que contenien les capses que curosament s´obrien. Em passa el mateix amb el “Werther”, sempre he pensat que la millor època per escoltar-la, quan t´introdueixes a aquesta òpera, és fer-ho per nadal, perquè en la seva música, ja només en el seu preludi, i sobretot en l´entreacte que dona pas al quart acte, es respira i s´olora el fred del nadal, l´olor del nadal que és molt especial… però a mi, com la febre nadalenca ja m´entra al juliol, “Werther” em captiva igual amb calor o amb fred. Una abraçada,

 

Marcel

Teresa,

veuràs que del programa "Especial de Nadal" només hi ha uns 45 minuts penjats. El motiu és que, per ara, tinc alguns problemes en la conversió dels formats. Espero poder-ho resoldre i que acabi podent-hi penjar, almenys les edicions de resum que he posat a la web, completes. M'alegro que et faci gràcia recordar les pissarres que jo fèia servir, tot i que, en realitat, són un dels elements que denoten que, mitjans, no en teníem gaires. En fí, Teresa, gràcies per l'interès i per les paraules d'elogi.

 
 
 
 
Cerrar