Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Maite Bardaji Marti / bcn

He flipat amb aquesta pàgina. Aquesta última aventura de "històries de..." de cat.musica em fa venir al cap aquests nois que porten el cabell milimétricament despentinat i els pantalons ballant el hulla-hop a la cadera. Es a dir, semblar que no coneixes, però si saps. Es el que es preteneu??? la inconsciencia conscient??? "oju", que m'encanta, eh??? me'ls descarrego tots per tornar-los a sentir... Abraçades.

 

Marcel

Benvolguda Maite, m'interessa molt, molt, aquesta impressió que has tingut escoltant els programes de l'"Històries de l'òpera: Bicentenari Verdi Wagner". Crec que puc estar d'acord amb aquesta sensació que em semba que transmets i crec que, en certa manera, és buscada. Però m'interessaria molt si poguessis descriure-la una mica més. Podries fer-ho? Moltes gràcies pel comentari, Maite.

Marcel

 
 
 
 
Cerrar