Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Alfons Rosell Guerrero / Alacant

Hola Marcel: No estic molt destre en aixó de distingir les parts de les scena, amb aixó de que pot haver gent pel mig em despista, diries que Spargi d'amaro pianto es la cabaletta de il dolce suonno(aria) a la escena de la folia de Lucia di Lammermoor?

 

Marcel

Efectivament, Alfons.

"Spargi d'amaro pianto" és la part que correspondria a la cabaletta, a l'escena de la bogeria de la Lucia di Lammermoor de Donizetti, tot i que és veritat que aquesta scena és potser un pel més confusa que d'altres escenes belcantistes. Però, quina scena, eh! 

Gràcies.

Marcel

 
 
 
 
Cerrar