Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

SALVADOR MARTINEZ / VALENCIA

Bon dia Marcel, t´envie aquestes paralues per felicitar-te tant a tu ,com al Josep pel llibre que tant m´ha fet disfrutar "Vins Compartits". Estant al Restaurant L´Escaleta a Cocentaina el seu sumiller L´Alberto Redrado me´l va recomanar i de seguida el vaig llegir, he pogut ampliar coneixements referents al mon del vi , ja que jo soc un aficionat i conversar vins no es una feina facil quan els qui son a taula tenen altres temes per de conversa, el que mes m´agrada´t del llibre ,es que es divertit, molt facil d´entendre i que convida a formar part dels tastos sense ser-hi , o siga que seria com el Riesling, tant per a profesionals com per a principiants, la frase "aire de vi", o els esclats del Josep quan li agrada un vi,els comentaris d´aficionat avançat del Marcel fan que sigui un llibre que no li facen falta les fotografies i les descripcions ajuden a formar-te una imatge del que esta passant, l´anecdota del Hubert de Montille al bistro de Volnay, els trasiegos del Viña Ardanza, el paradis de la Riesling, La complexitat del Borgoña del senyor Montille, la Pagesia i la poesia, la personalitat del Clos Mogador.... Gracies per fer-nos disfrutar del vi amb nomes la lectura, no es gens facil. Salut

 

Marcel

Moltes gràcies a tu, Salvador, per escriure'ns-ho amb els detalls amb què ho fas.

El que dius és exactament el que el Josep i jo vam pretendre escrivint el "Vins Compartits", que els qui el llegiu, pogueu quasi veure per un forat dos amics fent una de les coses que els agrada fer, tastar vins de manera distesa i intercanviant les sensacions que cadascun dels vins els transmet. Això sí, amb el valor afegit que un dels dos tastadors és, sens dubte, la persona que més entén els vins i que més didàcticament sap tastar-los, de les que jo he conegut.

A banda del bon rotllo i de les anècdotes que hi expliquem, vam voler organitzar els tastos per tipus de vins, comparant dos vins en cada tast ( perquè des del meu punt de vista és comparant com més se n'aprecien les característiques ), i recollint en una pàgina final les principals característiques teòriques que es desprenen de cada conversa, amb l'objectiu que, a banda de passar una bona estona, els lectors que com tu teniu curiositat per entendre els secrets del tast, pogueu fer-ho també.

En fí, estic content que t'hagi agradat, Salvador.

 
Portada de
 
 
 
 
Cerrar